Vanaf jongsaf aan is Chandra de wereld , geloven en de ziel aan het onderzoeken. Zo was ze al heel vroeg veel aan het lezen over het leven na de dood, wat er gebeurt met de ziel als mensen overlijden,bijna dood ervaringen, of God bestaat, waar verschillende stromingen in geloven,etc.  Interesse in de wereld die we niet zien was eerst wat haar aandacht trok, (eerder) niet beseffend dat ze op latere leeftijd juist daardoor verdiepingen kan aangaan in de gezondheidszorg en het energiewerk.

Sattva Chandra heeft o.a. ervaring opgedaan als hulpverlener in de Geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is ze momenteel ook werkzaam in de zorg.

Diverse spirituele workshops gevolgd zoals reiki en andere vormen van energiewerk,Hypnotherapie (daar ook trainingen in gevolgd).

Daarnaast ook interesse in Systemisch werk, , astrologie, voeding,wetenschap,natuur,etc. Naast boeken lezen ook meerdere congressen, trainingen, opleidingen gevolgd. Dit blijft doorgaan, ze heeft een breed interessegebied.

Ze vond wat ze zocht bij de New Paradigm Multi Dimensional Transformation workshops.John Armitage (Haridas baba) is de grondlegger hiervan.

Leven vanuit zelfmeesterschap is datgene wat ze met liefde uitdraagt om mensen te assisteren vanuit hun ware en innerlijke kracht te leven. Dat is ook  een van de redenen waarom ze zich zo thuis voelt in de NPMDT .

Ze is sinds 2009 gecertificeerd New Paradigm MDT 13d Teacher *(trainingen alleen door de grondlegger Haridas Baba gegeven) en heeft inmiddels de Teacher Upgrade gedaan waardoor ze ook de 13D master upgrades mag doorgeven.

Sattva Chandra blijft zich zoveel mogelijk ontwikkelen en leeft vanuit haar kern, hart en Ziel. Wil een zo zuiver mogelijk ” instrument ” zijn en blijven voor Allen (mensen,dieren,zielen) die door haar geassisteerd mogen worden in hun processen en aansluiten/resoneren. Ze is nu ontzettend dankbaar voor haar leven en ervaart het als zielsgeluk om o.a. dit te mogen bijdragen in de wereld.

Missie :

de wereld een beetje mooier maken geïnteresseerden te assisteren om vanuit hun innerlijke kracht ,zelfmeesterschap en onvoorwaardelijke liefde te leven.

Op aanvraag faciliteer ik NPMDT workshops.
Gespecialiseerd in 1 op 1 workshops om zo nog meer aan te sluiten op je persoonlijke proces en de verdiepingen in bewustzijn aan te gaan.
Daarnaast is mijn missie in mijn leven om zinvol en betekenisvol om te gaan met met mijzelf, de mensen en de wereld om mij heen.

Daarnaast met het maken van informatieve en inspirerende blogs (en Podcasts) die als instrument dienen voor bewustzijnsverdieping en meer zelfliefde/zelfwaardering :).

deze zijn te vinden op de site :blog.sattvachandra.nl

Feedback wat ze na aanleiding van haar workshops, healing en coachingsessies terugkrijgt, zijn o.a. : meer zelfvertrouwen, voelt zich gelukkig, volledig in hun eigen kracht staan, assertief zijn, grenzen durven aangeven en zichzelf uiten. De volledige erkenning en waardering van hunzelf en vanuit hun volledige (multidimensionale) Zijn en daardoor Hoogsensitiviteit en intuïtief leven juist als verdiepende kracht en kwaliteit ervaren wordt. Minder angst/onrust en meer genieten. Lees hier meer recensies

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  voor meer informatie/aanmeldingen/contact. Namaste

Visie :

Een betere wereld betekent voor Sattva Chandra een wereld waarin lichaam,geest en ziel, Verstand en Intuïtie, Hoofd en Hart, Hoogsensitiviteit EN Innerlijke kracht met elkaar verbonden en in evenwicht is waardoor ieder mens vanuit zelfliefde, zelfacceptatie en liefde voor elkaar de wereld een stukje mooier maakt en mensen er ECHT kunnen zijn voor zichzelf EN elkaar. "

 Bewustzijn + Gevoel+ Intuitie + werken aan jezelf = Bewust en zinvol leven vanuit verdieping.

 

                                     

 

                       

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save